Din Anlægsgartner


Hvem er vi?


Engell Anlægsgartner startede i 1991 som A.T. Have og Anlæg Aps.


I 2015 overtog Martin Engell A.T. have og anlæg Aps.


I 2021 gik Martin og sønnen Mark sammen om, at drive anlægsgartnervirksomheden sammen under navnet Engell Anlægsgartner Aps. Virksomheden er fysisk beliggende i Ballerup.


Engell Anlægsgartner Aps. ligger vægt på indgående aftaler og aftalte priser og går kun i gang med projekter vi kan stå inde for.


Vi er passionerede i faget og tilbyder høj FAGLIGHED, KVALITET & SERVICE.


Vi tilbyder alt indenfor traditionelt anlægsarbejde for både private og erhverv. Med afsæt i dine ønsker har vi altid fokus på godt håndværk af højeste kvalitet.


Få et GRATIS og uforpligtende tilbud og lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed.


Vi kan kontaktes på tlf +45 6041 1141 (Martin), +45 4221 2306 (Mark) eller via vores kontakt formular. Vi glæder os til at høre fra dig!Martin Engell


Martin har drevet anlægsgartnerfirma siden 2006 og har bred erfaring med kundekontakt, belægnings og vedligeholdelsesarbejde hos private som erhverv.

Martin ligger vægt på indgående aftaler og aftalte priser og går kun i gang med projekter han kan stå inde for.

Mark Engell


Mark er uddannet anlægsgartner i 2019. Mark kommer fra et af landets førende anlægsgartnerfimaer Anders Matthiessen i Nordhavn, som er kendetegnet ved høj kvalitet og høj faglighed. Mark er naturelsker og har altid vidst at han skulle beskæftige sig med udeliv. Derfor var det ikke svært at vælge retning da han var færdig med gymnasiet, han ville være anlægsgartner. Mark er dedikeret og perfektionist i faget og ser dialog som helt afgørende for det bedste resultat. Mark er nysgerrig på alternative løsninger og har særligt fokus på det æstetiske udtryk.