Vores vision
Bæredygtighed, sund fornuft, udvikling og høj faglighed. Vi arbejder selvstændigt, sammen med kunden og med forskellige eksterne samarbejdspartnere bl.a. havearkitekter. Vi anbefaler så vidt muligt og altid med afsæt i kundens ønsker, bæredygtige løsninger. Vi bestræber os på at udskifte maskiner løbende.


Vores mål er således en til stadig mere grøn profil. Vores ambition er at være åbne overfor nye veje og anderledes måder at udføre arbejdet på. Vi ser det som nødvendigt for vores fortsatte udvikling at vende blikket ud ad og indhente ny inspiration, viden og erfaring fra verden omkring os.


Vi er alle passionerede i faget og tilbyder alle høj faglighed, kvalitet og service. Vi vægter et rummeligt og sundt arbejdsmiljø, hvor vi alle er en vigtig brik i hverdagen. Vi ønsker at virksomheden afspejler det omkringliggende samfund, således at der i takt med at virksomheden vokser også er diversitet i personalesammensætningen.


Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud og lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed. Vi kan kontaktes på tlf +45 6041 1141 (Martin), +45 4221 2306 (Mark) eller via vores kontakt formular. Vi glæder os til at høre fra dig!